Over ons bedrijf

Wij helpen je bij het verwezenlijken van je droom. Jij besteedt tijd aan de dingen die er toe doen; je bedrijf Wij doen uw financiën of boekhouding.

Betrokken

Als jou financiële sparring partner hebben wij hart voor jou zaak. 

Ervaring

Als finance professionals zijn wij al ervaren en we houden ons kennis bij met opleidingen en Webinars. 

Professioneel

Vakkundig advies en ondersteuning, zo kan jij zeker zijn dat je financiën in betrouwbare handen zijn

We zijn we

We zijn financiële experts die graag meebouwen aan uw bedrijf

In 2014, Patricia Keizer, oprichtster van Gewoon Boekhouden, begon als administrateur voor haar man. Met zowel nationale en internationaal boekhoudkennis, vond ze het leuk om voor zichzelf te beginnen. Nu willen we doorgroeien. We hebben ons succes te danken aan tevreden klanten.

Ons aanpak? Klant staan centraal, en zo laagdrempelig mogelijk. Maar dat zeggen alle administratiekantoren… wij maakt bij ons het verschil? Ons kennis van automatisering en ons aanpassingsvermogen voor veranderingen dat plaats vinden in de financiële dienstverlening. Zo kunnen wij beter onze klanten te woord staan en bedienen. Afgelopen tijd zijn we hard bezig om een zeer uitgebreid dienstenpakket te kunnen aanbieden. Bedrijven vragen steeds meer advies, en beter inzicht in hun financiën. Up-to-date kennis is van groot belang.

Ook wij hebben toekomst plannen. En via onze samenwerkende partners en vakspecialisten, willen wij samen groeien.. daar staan wij voor!

jaar ervaring

Vele jaren ervaring als administrateur en chief accountant.

gemiddeld tevredenheidsscore

Zie ook de reviews op onze Google Business pagina.

jaar actief

actief bezig voor jou!

Ons verhaal

Onze tuin moet opgeknapt worden, maar we hebben materiaal nodig dat een middel maat tuin kon omspitten voor gras te zaaien, zo mijn man wou een trekker en frees kopen. Wellicht kon hij dat gebruiken voor andere tuinen? Zo was zijn idee geboren om ondernemer te worden….

Wat heeft dat met mij te maken? Hij kan heel goed tuinen onderhouden en bestrating leggen…

en ik kan heel goed facturen inboeken, en een kolommenbalans opstellen. Ik hoef alleen maar te beginnen over debet en credit, en hij haakt al af. 

Maar dat is mijn passie. Ik kan hem helpen door zijn facturen te boeken, betalen. Verkoopfacturen versturen aan onze gewaardeerde klanten.. zelfs proberen zijn website te bouwen. Kortom een veelzijdig partner dat nu ook een zakenpartner is voor zijn bedrijfje. Anderen klopte aan of ik ze ook kon helpen, mijn antwoord? Ja hoor.. ik help je zo veel als ik kan…

Wilt u ontzorgd worden en uw adminstratie uitbesteden of hulp bij een financiën of belastingaangiftes? Interim finance professional nodig op locatie?

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail!