Over ons bedrijf

Wij helpen je bij het verwezenlijken van je droom. Jij besteedt tijd aan de dingen die er toe doen; je bedrijf Wij doen uw financiën of boekhouding.

Betrokken

Als jou financiële sparring partner hebben wij hart voor jou zaak. 

Ervaring

Als finance professionals zijn wij al ervaren en we houden ons kennis bij met opleidingen en Webinars. 

Professioneel

Vakkundig advies en ondersteuning, zo kan jij zeker zijn dat je financiën in betrouwbare handen zijn

We zijn we

We zijn financiële experts die graag meebouwen aan uw bedrijf

In 2014, begon ik, Patricia Keizer, mijn man helpen met zijn administratie. Het duurde niet lang dat binnen ons vriendenkring bij mij aansloten om ook hun boekhouding bij te houden.
We hebben ons succes te danken aan tevreden klanten.

Ons aanpak? Klant staan centraal, en zo laagdrempelig mogelijk. Maar dat zeggen alle administratiekantoren… Dus wat maakt bij ons het verschil? Wij houden van persoonlijk contact  en inzicht geven door met ons kennis de vertaalslag geven van cijfers naar hoe het loopt met uw bedrijf.

Wij vinden het belangrijk om alle soorten klanten te kunnen helpen. We bieden zowel service aan voor klanten die nog op de ouderwetse manier de boekhouding willen leveren, tot aan de meest up to date geautomatiseerde manier van werken.

Het is ook belangrijk dat we mee groeien in de financiële dienstverlening sector. Dit doen wij door kennis bij te houden en ontwikkelingen volgen met elke verandering die plaats vind. Zo kunnen wij beter onze klanten bedienen en informeren.

Ook wij hebben toekomst plannen. En via onze samenwerkende partners en vakspecialisten, willen wij samen groeien.. daar staan wij voor!

jaar ervaring

Vele jaren ervaring als administrateur en chief accountant.

gemiddeld tevredenheidsscore

Zie ook de reviews op onze Google Business pagina.

jaar actief

actief bezig voor jou!

Wilt u ontzorgd worden en uw adminstratie uitbesteden of hulp bij een financiën of belastingaangiftes? Interim finance professional nodig op locatie?

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail!